Reparació solidària pel somriure de l'Aleix

Tallers Mingo sorteja una operació de xapa i pintura de fins a 1.500 euros a benefici d'Actays coincidint amb el Sorteig de Nadal

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer - Cedida
  • Divendres, 09 Desembre 2016 00:00

Un somriure per l'AleixJa s'ha convertit en un clàssic de les darreres setmanes de l'any, una altra tradició solidària nadalenca. Tallers Mingo engega una campanya que consisteix en un sorteig d’una reparació de xapa i pintura d’un valor de fins a 1.500 euros pel número que coincideixi amb les tres últimes xifres del Sorteig de Nadal.

Cada any destina la recaptació d'aquest sorteig entre els seus clients a una causa diferent i aquest 2016 se suma a la campanya 'Un somriure per l'Aleix' que busca investigació per la malaltia de Tay Sachs que pateix el petit Aleix Merino. Es recaptaran fons per Acción y Cura para Tay Sachs (ACTAYS). Aquesta associació posa en contacte aquestes famílies amb altres d'estrangeres, capta fons per a la investigació i difon la malaltia per a donar-la a conèixer.

La malaltia de Tay Sachs només està diagnosticada a 300 casos de tot el món, 13 dels quals es troben a l'estat espanyol, s'està avançant molt en la investigació.
Per participar en el sorteig de la reparació solidària cal comprar butlletes per un valor de 5 euros.

Ciutat 2014/2015, talleres mingo
Un taller amb bagatge
Tallers Mingo és un dels tallers de referència per molts mataronins, una garantia per a molts conductors amb els seus serveis de reparació integral i reparació de xapa i pintura de l'automòbil. Amb més de 30 anys de bagatge professional, treballen tant per a particulars de la zona com per a empreses i companyies de rènting que necessitin el suport d'un taller professional per a la reparació dels seus cotxes, furgonetes, ciclomotors o motocicletes.