Assemblea oberta avui divendres amb la regidora del barri

Isabel Martínez estarà amb els veïns avui, a les 19:30h al Centre Cívic

  • Redacció
  • Divendres, 04 Novembre 2016 11:56

Ciutat 2014/2015, assemblea oberta molins

El barri de Molins-Torner té aquest divendres la paraula. El Centre Cívic del barri acull una assemblea oberta amb la regidora Isabel Martínez, que a més de ser titular de Benestar i Serveis Socials també és l'encarregada d'aquest barri dins el programa dels "regidors de barri".

L'Associació de Veïns fa exten­siva la convocatòria al màxim de molinencs i han fet fins i tot un cartell de promoció en el qual ja esbossen alguns dels aspectes que voldran tractar amb Martínez. Avui mateix, a partir de dos quarts de vuit, els veïns tenen l'oportunitat de traslladar en persona a la pròpia electa, les seves propostes i reivindicacions, moltes de les quals amb lustres d'història. De ben segur que es tractaran temes candents com el Triangle de Molins, el CAP, les antenes mòbils i la seva problemàtica, la convivència amb animals a la Plaça Molins o la inseguretat ciutadana.

Regidors de barri

Els sis Consells Territorials de la ciutat delinearan les divisions territorials de l’àmbit d’actuació dels regidors de barri. D’aquesta manera, els respectius presidents dels consells, coincidiran amb els regidors en qüestió. La tasca habitual dels regidors del consistori s’haurà de compaginar amb la tasca als barris. De fet, cada regidor es compromet a  estar disponible un dia per setmana d’entre dimarts i dijous.

En aquest espai disponible, veïns i entitats podran adreçar-s’hi per comentar, explicar, demanar... al regidor en qüestió. Una de les funcions compromeses per part dels regidors és “augmentar el sentiment de pertinença a la ciutat” i “generar complicitat entre els veïns, afavorint la cohesió social, sobretot d’aquestes persones que no participen de la vida associativa”. Els diferents regidors de barri presents a l'acte d'inici del programa van celebrar  la proposta i ho veuen com un símbol d’apropament, també, del consistori als barris per “conèixer de primera mà la situació i problemàtica del territori, així com els seus recursos i potencialitats”.

Ciutat 2014/2015, assemblea oberta molins

Se suma a l'Alcalde als barris
Aquest projecte dels regidors de barri se suma, a l’actuació “L’alcalde als barris” que Bote va començar, precisament, als Molins.
El regidor de Serveis Centrals, Juan Carlos Jerez, explicava en la presentació del projecte que “és possible que els dos projectes es puguin encavalcar en algun moment però que la figura del regidor de barri serà més concreta i permanent”. Quim Fernández assegurava que, tot i que “no pretén ser un projecte rígid”, el “compromís existeix”.
Els regidors de barris, a més, no suposen cap increment de recursos sinó que forma part de “la voluntat d’establir la coordinació transversal a què s’havia compromès”, explicava Fernández.