El Nougat guanya un "Òscar de la gastronomia" pel seu torró

El cruixent de Neula de la pastisseria rep una estrella dels prestigiosos premis britànics "Great Taste" del Regne Unit

  • Redacció
  • Dimecres, 26 Octubre 2016 00:00

Torró de Nou Gat

El torró de Neula de la pastisseria Nougat, ha estat reconegut pels prestigiosos premis “The Great Taste Awards” 2016. Aquests premis fa 22 anys que se celebren al Regne Unit i són reconeguts a escala mundial, en relació als productes artesans alimentaris. De fet, es tracta del sistema d'acreditació més reconegut i fiable que s'atorga en l’àmbit del menjar i la beguda "gourmet".

Aquesta és la primera vegada que Nougat s’hi presenta amb el seu torró de Cruixent de Neula, amb el que s’ha endut una estrella, quedant seleccionat, juntament amb altres productes de diferents països, entre els més de 10.000 que s'hi han presentat.

El jurat dels premis està format per crítics culinaris, prestigiosos xefs, cuiners, gent del món de la restauració, escriptors i periodistes. Els productes que surten premiats reben l'emblema honorífic “Great Taste”, un segell negre i daurat que certifica la seva qualitat. Aquest segell és reconegut per venedors i consumidors d'arreu del món, en relació amb els productes "gourmet". Aquests guardons es donen en el marc de la “Speciality Fine Food” de Londres.

El torró clàssic de Nougat
Aquest torró és ja un clàssic de l’establiment, un torró elaborat amb base de praliné, paillette i cobert amb cobertura del 61% cacau, que busca combinar dues postres nadalenques, com són el torró de xocolata amb praliné d’avellana i la cruixent dolçor de les neules.