Màgia per dinamitzar el comerç

El dissabte 22 d'octubre Mataró tindrà un "Capvespre Màgic" amb la nova activitat dels comerços de la UBM - Unió de Botiguers de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 13 Octubre 2016 12:09

Ciutat 2014/2015, dinamitzar el comerç
 "Gaudeix, compra i tasta el comerç de Mataró", aquest és el lema del "Capvespre Màgic" en el qual hi participaran 150 comerços de la Unió de Botiguers de Mataró. Entre les 17.00 h i les 22.00 h del dissabte 22 d'octubre, els comerços de la ciutat estaran oberts per fer "Vendes Màgiques": espais amb portes obertes, tastets, animacions, vendes exclusives i tantes sorpreses com comerços hi participin, per sorprendre i il·lusionar a tothom qui passegi per la ciutat.

La proximitat i la il·lusió es fondran en un capvespre en el qual, a banda de les activitats que proposi cada establiment, als carrers s'hi podran trobar: Mags, espectacles amb malabars amb foc i també un photocall entre altres.
Els establiments participants estaran identificats amb globus, un vinil a l'aparador i una moqueta que convidarà a entrar-hi.

Els aparcaments SABA de La Riera i Can Xammar oferiran mitja hora d'aparcament gratuït durant l'horari de l'activitat

A més, aquesta activitat coincidirà amb la 3a edició del "Mataró Va de tapes" organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Mataró i Estrella Damm. Capvespre Màgic es va presentar dilluns a la premsa.

Ciutat 2014/2015, dinamitzar el comerç
Objectiu: atraure visitants
El President de la Unió de Botiguers, Jordi Novo, explicava en la presentació d'aquesta nova iniciativa que "volem dinamitzar el comerç i atraure visitants i per això hem confiat en la màgia, de manera que cada botiga sorprendrà la gent amb números o tallers". Novo assegura que aquesta nova iniciativa no és un substitutiu de la Shopping Night de l'extint Mataró Opportunity Weekend sinó que vol ser "una nova eina puntual, que acabi sent tradició, per la qual la màgia promociona el comerç". Jocs de malabars de foc seran el colofó final de l'activitat, segons va avançar el President d'UBM.