Dolors Guillén nega que la publicitat turística tingui "contingut sexista"

La regidora de Promoció Econòmica contesta les crítiques de la CUP, que va difondre la imatge de la propaganda

  • Redacció
  • Dimarts, 13 Setembre 2016 10:11

Publi sexista

La regidora de Promoció Econòmica, Dolors Guillén, va negar que la publicitat turística de la campanya 'Vine a Mataró' sigui "sexista", tal com va denunciar la CUP ara fa unes setmanes. A l'anunci, que es va posar en circulació l'estiu passat, s'hi veuen diverses situacions i en una d'elles s'hi retrata un home que es queda a la platja mentre la dona se'n va de compres.

Guillén va rebutjar que la propaganda contingui missatges discriminatoris, ja que considera que en cap cas es predeterminen rols per a ell i ella. En aquest sentit, Guillén va apel·lar a la responsabilitat i va assegurar que "si jo hagués considerat que la publicitat incitava a comportaments que implicaven una discriminació entre les persones, per ètica professional i per convicció personal, no hauria tirat endavant aquesta publicitat".

La regidora va donar aquestes explicacions en el passat ple, el del mes de setembre, com a resposta a una demanda de la CUP, que denunciava que l'anunci tenia un missatge sexista "incompatible amb el propòsit de promocionar el turisme a Mataró".