"Vuit anys sense eleccions al Casal de la Gent Gran del Parc"

La candidatura ‘Unió de la gent del Parc’ denuncia que es van suspendre les eleccions del passat 18 de juliol

  • Redacció
  • Dijous, 21 Juliol 2016 13:09

Casal de la Gent gran del Parc

Un grup d’usuaris del Casal de la Gent Gran del Parc denuncien una “manca de democràcia” en la gestió de l’equipament i asseguren que “fa vuit anys que no es convoquen eleccions per a escollir la presidència”. A més a més, afirmen que l’equip que està actualment al capdavant del casal havia convocat eleccions per el passat dilluns dia 18 i les va anul·lar al·legant “que la Generalitat els havia renovat el mandat”, segons expliquen.

La candidatura de l’actual presidència es presentava al costat de la d’un grup d’usuaris anomenada ‘Unió de la gent del Parc’, que lamenten que no han pogut exercir el seu dret a vot perquè “la presidenta, amb una maniobra fraudulenta, ha aconseguit que la Generalitat inscrivís en el seu Registre un nou mandat fins al 2020”. Segons expliquen en un comunicat, la presidenta hauria aprofitat la renovació d’un vocal per a traslladar a la Generalitat una resolució de l’Assemblea General Ordinària en la qual aprovarien la continuïtat de la junta directiva en el seu conjunt.

En vistes de la situació, els membres de la candidatura van decidir emprendre accions contra aquesta junta i expliquen que amb la documentació que finalment que van  recopilar fa uns mesos en relació a les decisions preses per la directiva, van presentar un dossier de queixa tant a l’Ajuntament com a la Generalitat per denunciar les presumptes irregularitats comeses. La resposta, tanmateix, no ha arribat abans que les eleccions que hi havia programades.

A més a més, també afirmen que no se’ls ha permès tenir accés a determinats documents del casal de la gent gran.

En el moment de tancar l'edició d’aquesta setmana, no s’ha pogut contactar amb l’actual presidenta del casal de la gent gran del Parc.