La plataforma contra la Festa al Cel canta victòria

Asseguren que "la falta de consens" és el que ha fet enrere els patrocinadors

  • Redacció
  • Divendres, 15 Juliol 2016 10:18

Manifestació contrària Festa al Cel

Admeten que no s'ho esperaven i per això encara ho celebren més. La Plataforma 'De Peus a Terra: No a la Festa al Cel' celebra la suspensió del Festival Aeri i assegura que "l'Alcalde ha fet el que havia de fer, sense un consens gran no es pot tirar endavant un acte com aquest i la Festa al Cel generava rebuig, fins i tot a l'Ajuntament era un 17 contra 10 regidors", explica Enric Castellà. Per la plataforma, que reunia a 72 entitats, negocis i partits "les empreses no han respost per la falta de consens, perquè el primer any ens la van col·locar amb calçador, el segon ja generava dubtes i aquest any hagués tingut la major resposta. Estem encantats de la vida que ja no es faci una edició que ens pensàvem que es faria", assegurava Castellà.

El mateix portaveu va respondre Daniel Ventura, director de la Festa, que havia assegurat que la suspensió suposava un problema diplomàtic: "el gran problema diplomàtic que tenim ara és el dels refugiats i avui tenim avions que havien participat en la Festa bombardejant la terra d'on provenen tants milers de persones".

Per la Plataforma, que dóna per complert el seu objectiu, aquest cas "demostra que val la pena sortir al carrer, dir què trobem just i què no, lluitar pel que creiem i perdre la majoria de vegades però en alguna ocasió guanyar". En to de celebració, Castellà assegurava que "reivindiquem que no han estat motius econòmics, el que ha fet enrere els patrocinis és veure que cada cop més gent estava en contra d'aquest acte".