La gala lírica recull 4.000 euros per a la residència Torre Llauder

L’església de Sant Josep s’omple per a escoltar cantants internacionals

  • Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 12 Juliol 2016 12:51

gala lírica

La gala lírica solidària del cap de setmana passada va recollir 3.977 euros i 5 lliures esterlines que aniran destinades a fer inversions a la residència de gent gran Torre Llauder. Centenars de persones van seguir la gala a l’església de Sant Josep, on es van poder escoltar peces líriques conegudes, interpretades per grans veus del panorama internacional.

En un missatge a les xarxes socials, Càritas Interparroquial, al costat del tenor mataroní Josep Fadó, impulsor de la iniciativa que ja es va celebrar el 2011, va agrair públicament el suport rebut i va expressar la gratitud de la residència Torre Llauder per a la injecció econòmica que aquesta donació suposa per a l’entitat.

La llarga trajectòria professional de Josep Fadó arreu d’Europa va permetre veure a Mataró una posada en escena i uns cantants “poc habituals”. Arribats des del Teatro Real de Madrid, el Teatre del Liceu de Barcelona, l'ABAO de Bilbao i el Teatro Colón de Buenos Aires, Albert Casals, David Alegret, Carlos Cosías, Júlia Farrés, Simón Orfila i la pianista Berta Brull van fer aplaudir Sant Josep en aquesta gala benèfica.