Busca la sortida en veler a la teva mida

La mataronina Totavela llança Triponboard.com, el primer cercador de sortides i trajectes, sigui a la cabina o plaça a plaça, per tot el Mediterrani

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Juny 2016 00:00

Veler

Viatjar en veler, de forma pausada o decidida, està més a l'abast de tothom. L'empresa Totavela de Mataró, un nom especialitzat en viatges i sortides en veler ha creat el primer cercador de viatges amb patró inclòs. Triponboard.com és una web que recull totes les ofertes d'empreses que es dediquen a les modalitats del "plaça a plaça" o "a la cabina". Així, de la mateixa manera que hi ha cercadors de vols en avió i de transports per carretera, ara aquest nou instrument de matriu mataronina permet contemplar l'opció especial del veler segons quin sigui el trajecte que es vulgui fer.

Triponboard.com ofereix informació del tot detallada de cada viatge per facilitar al comprador la cerca del seu viatge d'acord amb les preferències i necessitats. Indexa les diferents rutes, itineraris, detalls de l'embarcació, condicions i compta amb un apartat fotogràfic específic de cada opció per tal que el viatger sàpiga amb tot luxe de detalls les condicions amb les quals es farà a la mar. I òbviament, sempre amb patró.

Veler

Tres simples passos

Els usuaris que ja saben el que volen podran trobar-ho en tres simples passos en el cercador més bàsic però és un instrument també pensat per als que no tenen una idea tan clara de quin tipus de viatge volen afrontar en veler. És per això que el buscador dóna diverses opcions i categoritza els serveis per tal de facilitar el viatge a mida en cada cas.

Per a viatjar en veler es pot contractar l'opció "a la cabina" per la qual es disposa de l'espai propi, talment com si fos un altre tipus d'embarcació, des d'un punt a l'altre o també l'opció "plaça a plaça". L'avantatge d'aquesta és que els preus baixen i permet a persones que no es coneixen entre elles accedir a una activitat com viatjar en veler, compartint l'experiència i les despeses amb altres passatgers.

Un sector en alça
Encara que és un sector relativament nou a Espanya, el dels viatges a veler va creixent any a any com una alternativa a ser presa molt seriosament en el mercat vacacional. Actualment hi ha més de 20 empreses a nivell de l'Estat que ofereixen viatges organitzats en veler en la modalitat del plaça a plaça per cobrir tot el mar Mediterrani.