La FAGEM surt en defensa de la Festa al Cel

Defensa que suposa “una inversió per a la ciutat i la comarca a llarg termini més que no pas una despesa”

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Maig 2016 10:29

festa al cel

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, la FAGEM, ha sortit al pas dels darrers posicionaments contraris a la Festa al Cel amb un comunicat de defensa d’aquest festival aeri en el qual demana al govern municipal que el mantingui. La FAGEM creu que amb aquest esdeveniment “Mataró i el Maresme es converteix en un dels aparadors més importants de Catalunya i fa que arribin a la nostra ciutat milers de persones d’arreu”.

Per a la FAGEM, la Festa “és una gran oportunitat pels que des de la nostra ciutat poden oferir productes i serveis als visitants”. L’entitat empresarial defensa l’impacte mediàtic que aconsegueix la ciutat amb aquest festival i assegura que amb la Festa al Cel “Mataró ha trobat l’esdeveniment que la posa al mapa i que la converteix en referent nacional i internacional”. Respecte del pressupost que suposa, la FAGEM defensa que “no s’ha de considerar com una despesa sinó com una inversió a llarg termini”.

Els empresaris asseguren que “necessitem que el govern local mantingui aquells esdeveniments que fan que Mataró sigui visible arreu, podent atraure la inversió i el suport d’empreses o que sigui un pol d’atracció de turisme”.