La Creu Roja engega una nova campanya de captació de voluntaris

La satisfacció que dóna el voluntariat, cabdal en la nova edició

  • Redacció
  • Dimarts, 24 Maig 2016 11:12

Joguines solidàries Creu Roja

La Creu Roja necessita voluntaris. Per això ha engegat la campanya ‘Llença’t’, que porta per lema ‘Un boomerang de ida y vuelta’ i que vol captar nous voluntaris, columna vertebral de l’entitat. La campanya està centrada en explicar com és de gratificant el voluntariat, malgrat ser una tasca no remunerada.

La Creu Roja s’ha vist empesa en els últims anys a dur a terme campanyes de captació de voluntariat per poder donar continuïtat als seus projectes solidaris, que han augmentat la demanda com a conseqüència de la crisi.

La iniciativa que ara mateix demana més col·laboració per tirar endavant, és la cobertura de socors i emergències en serveis terrestres. Fan falta tècnics en emergències sanitàries i personal d’assistència sanitària immediata que pugui oferir la seva ajuda en actes com diades castelleres o jornades de la festa major de les Santes, entre d’altres.

Altres projectes de Creu Roja que ara mateix requereixen personal voluntari són per exemple l’obertura imminent del Supermercat Solidari, amb l’ajuntament i Càritas, on es demanen voluntaris per cobrir els llocs de caixer, personal de logística o mossos de magatzem. Creu Roja també necessita voluntaris Joves per fer realitat projectes com tornejos solidaris, jornades o les campanyes de reis, entre d’altres.