Unes abelles amb moltes ganes de gresca

La Tresca i la Verdesca són un dels grups d'animació infantil més importants del país i tancaran la part més familiar de la celebració

  • Redacció
  • Divendres, 20 Maig 2016 11:26

La Tresca i la Verdesca

La Tresca i la Verdesca és un grup de música per a nens i nenes i per a tota la família. Va oferir la seva primera actuació l’abril de 1998. Aposten pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia i és d'aquells conjunts que gràcies al boca-orella s'han guanyat una gran repetició.

A la festa del Tot de dissabte ens presentaran l'espectacle 'Zum'. Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació a través de la música.

Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què La Tresca va fer els primers passos. Preparem-nos per a un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, amb un repertori de creació i composició pròpies que sempre tenen requesta.