Tres dies d'oportunitats a Firocasió

S'hi exposa i venen productes fora dels circuits comercials

  • Redacció// Foto: arxiu
  • Divendres, 06 Maig 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, firocasió

La Unió de Botiguers de Mataró organitza, tal com ho fa en dues ocasions cada any, una nova edició de la fira comercial Firocasió amb estands sota carpes on s'hi podrà comprar de tot a preus increïbles. Seguint la tònica de les darreres edicions, la fira comptarà amb un funcionament ininterromput durant tota la jornada el divendres i dissabte, de les 10h a les 21h.   

Durant aquests tres dies, els estands comercials sota carpes s’instal·laran a manera de recinte firal obert, en format “village” a tota la Rambla de la ciutat. Els comerços expositors pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró i formen part de tot tipus de sectors.
Qui passegi per la Rambla, tindrà la possibilitat de trobar productes a preus molt petits que, sigui perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè  ja no tenen cabuda a les botigues, els converteix en veritables gangues.

A la fira, patrocinada per MB Motors,  s’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina, infantil i intima, calçat,  complements de moda, bosses, barrets, esports i serveis, entre d’altres.