Mataró Bus posa en marxa una app per conèixer l’estat de les línies en temps real

La nova aplicació és gratuïta i funciona amb dispositius Android i Iphone

  • Redacció
  • Dilluns, 25 abril 2016 10:22

App MataróBus

El servei de Mataró Bus estrena aquesta setmana una aplicació per a telèfons mòbils que permet als usuaris conèixer l’estat del servei a l’instant. La nova eina ofereix també informació de servei als usuaris, com els horaris, la localització de les parades i les línies.

Mataró se suma així a la llista de ciutats, el transport públic de les quals disposa d’eines per a mantenir informats els usuaris al moment. La nova aplicació, que es presentarà dimecres a la tarda a la plaça de Santa Anna, està disponible tant per a dispositius Android com Iphone i la seva descàrrega és gratuïta.

L’aplicació compta amb un menú principal en el qual hi ha quatre opcions disponibles. La primera d’elles permet consultar el temps d’espera de forma instantània i la segona permet localitzar la parada més propera a la seva ubicació. A més a més, l’app incorpora dues funcions més: un menú per a obtenir informació general del servei com ara horaris, recorreguts i plànols amb les línies, així com l’opció d’accedir a la pàgina web de Mataró Bus.