TV3 confirma que hi haurà una temporada més de La Riera

El “context pressupostari actual” ha fet posposar la nova producció prevista per a la temporada vinent

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 05 abril 2016 13:23

La Riera


La sèrie de la sobretaula de TV3 ‘La Riera’ tornarà al setembre amb nous personatges i més trames. La cadena autonòmica indica que el programa que es grava al Maresme s’ha mantingut com a líder “indiscutible” de la seva franja d’emissió durant tota la temporada, i que també encapçala el rànquing de programes més vistos a la carta. Actualment té una mitjana de 394.000 espectadors diaris i una quota del 22,2%. La propera serà la vuitena temporada de la sèrie, després que TV3 hagués anunciat que ja no se’n farien més. TV3 preveia posar en marxa una nova sèrie de ficció la temporada vinent, però el “context pressupostari actual” ha fet replantejar la decisió i posposar la nova producció.
La direcció de ’La Riera’ seguirà a les mans d’Esteve Rovira i la ‘bíblia’ de la nova temporada s’ha encarregat a la guionista Carmen Abarca, actualment dialoguista del mateix programa.

‘La Riera’ encapçala habitualment el rànquing de programes més vistos a la carta amb una mitjana setmanal de gairebé 76.000 usuaris únics i més de 250.000 reproduccions.

Durant les tres últimes temporades, hi ha hagut un creixement important dels visionats per internet, que han anat augmentant any rere any, amb un increment especial la temporada passada, amb un 55%.

Entre el mes de setembre i Setmana Santa, aquesta temporada hi ha hagut 6,5 milions de reproduccions, una xifra que representa un 14% més que el mateix període de l’any anterior.