El Mercat de la Plaça de Cuba, més tecnològic

CaixaBank impulsa el comerç de proximitat a través del pagament electrònic mitjançant una polsera

  • Marta Gómez // Fotos: cedides
  • Dijous, 04 Febrer 2016 11:09

Ciutat 2014/2015, mercat plasa cuba

El Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró se suma als quatre mercats més del Maresme que han acceptat participar d’una iniciativa engegada per CaixaBank. Es tracta de facilitar el pagament de les compres als clients habituals i seguir fomentant, així, el comerç de proximitat. I és que per cada compra que es realitzi amb una targeta “contactless”, una polsera “contactless” o un telèfon mòbil -a través de l’aplicació de pagament CaixaBank Pay-, l’entitat sorteja 300 polseres “contactless” carregades amb 100 euros cadascuna.
Les parades participants al programa de CaixaBank estan identificades i senyalitzades amb la tecnologia “contactless”. Qualsevol persona que vulgui pagar en alguna d’aquestes parades i no superi els 20 euros podrà fer-ho sense teclejar el codi PIN de la targeta.

Potenciar el petit comerç

L’objectiu de l’acció és apropar el petit comerç i fomentar els nous mitjans de pagament entre els mateixos compradors i els comerciants. La iniciativa es tira endavant amb el programa CaixaNegocis que, segons un comunicat enviat als mitjans de comunicació, “complementa l’oferta per a comerços del programa CaixaNegocis, que ofereix les millors solucions de gestió, finançament i protecció als clients”.  L'acció s'allargarà durant cinc setmanes.

Cinc poblacions del Maresme amb els seus mercats participen de l'acció de CaixaBank

CaixaBank sortejarà 300 polseres "contactless" carregades amb 100 euros cadascuna