Acte d'agraïment ciutadà a Joan Antoni Baron

Persones de diferents àmbits impulsen un sopar el dia 12

  • Redacció
  • Dimecres, 03 Febrer 2016 11:28

Baron

Joan Antoni Baron es va jubilar els darrers mesos de 2015 després de tota una vida de vinculació amb la ciutat. La seva dedicació a la política, com a regidor, com a Alcalde o com a cap de l'oposició, és la vessant més pública, però Baron també ha estat mestre del Camí del Mig, membre actiu de la secció de Ciències Naturals del Museu de Mataró, persona molt vinculada a l'esport local o casteller dels Capgrossos. Divendres, dia 12, una comissió ciutadana ha organitzat un acte d'agraïment que es farà al Casal l'Aliança i en el decurs del qual hi haurà parlaments i un àpat. El nom de l'acte és definitori: "Gràcies, Joan Antoni."

L'acte és obert prèvia inscripció i pagament i per a més informació es pot contactar a través del mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del dimarts 9 de febrer.

Reconeixement plural

L'acte vol ser de reconeixement a la tasca feta a la ciutat i prendran la paraula persones com la directora del Camí del Mig Anna Oliveras, el membre del PSC Ramon Bassas o l'expresident del Joventut Handbol Mataró Josep Nonell. El grup impulsor de 'Gràcies, Joan Antoni' aglutina persones de diferents àmbits.