El bus Barcelona-Mataró transporta 1,4 milions de persones el 2015

Aquest trajecte és un dels més freqüentats de la xarxa exprés.cat, que suma 10,2 milions de viatgers, quasi el doble que el 2014

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 26 Gener 2016 10:03

Un dels nous busos de expres.cat

Les línies exprés.cat que uneixen Mataró i Barcelona han transportat més d'1,4 milions de passatgers aquest 2015. Són dades facilitades pel departament de Territori i Sostenibilitat que sostenen que aquest és el trajecte que més ha crescut, ja que ha augmentat un vuit per cent respecte del 2014. Aleshores, el recorregut va entrar a formar part de la xarxa de bus exprés.cat. A més a més, l'estudi revela que les línies Mataró-Barcelona són les segones més utilitzades del territori, només per darrere del corredor Barcelona-Caldes de Montbui, que suma 1,7 milions de passatgers.

La xarxa de busos exprés.cat va transportar al llarg de l'any passat 10,2 milions d'usuaris, el que suposa quasi doblar les xifres de 2014, quan va registrar 5,4 milions de passatgers, segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, que atribueix aquest augment tant a l'increment de la demanda com a la posada en servei de noves línies. L'any passat se'n van habilitar vuit més, que s'afegien a les quinze que ja estan operatives des del 2012. L'increment mitjà de viatgers en les 23 línies ha estat del 5,3%.