Primera final de la lliga universitària de debat del Tecnocampus

El periodista Antoni Bassas va formar part del jurat que va escollir els guanyadors, que participaran a la lliga de debat que organitza la universitat Pompeu Fabra

  • Redacció
  • Dimarts, 26 Gener 2016 09:53

Lliga Tecnocampus

El Tecnocampus va celebrar la setmana passada la final de la lliga de debat universitària. Dos equips de tres estudiants van argumentar a favor i en contra sobre els límits de la llibertat a favor de la seguretat. Els tres universitaris guanyadors participaran en la Lliga de debat que organitza la Universitat Pompeu Fabra. La trobada va comptar amb el periodista del diari ARA, Antoni Bassas, que formava part del jurat.

Sergi Coll, Ariadna Madrid i Sara Atienza són els tres estudiants guanyadors de la primera final de la Lliga de debat universitari del Tecnocampus. Tots ells cursen Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals i van ser escollits per un jurat que tenia com a convidat especial el periodista Antoni Bassas. El periodista del diari ARA va destacar la importància de la comunicació i va recordar que “als Estats Units, des de les primeres etapes de l’educació, s’avalua els alumnes sobre les seves capacitats per argumentar i exposar idees”.

Tots els participants en el programa han rebut, els darrers mesos, formació i assessorament de dos experts: Carles Lombarte i Marta Carreras. Tots dos faran ara un seguiment de l’equip guanyador perquè continuï millorant durant la competició de la Lliga de debat que se celebrarà al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.