Bona acollida en la primera setmana de la pista de gel

L'espai es va inaugurar el passat dissabte i seguirà obert fins al 10 de gener

  • Redacció
  • Dimecres, 16 Desembre 2015 09:46

pista de gel

Malgrat el retard en l’obertura i els problemes tècnics que ho van provocar, la pista de gel és, des de fa pràcticament una setmana, una realitat. Una carpa de 1.000 metres quadrats acull la pista, que n’ocupa 700 i que permet que desenes de persones patinin alhora. Així, el Nou Parc Central s’ha convertit en un dels epicentres del Nadal a Mataró, amb la recuperada pista de gel i la Firamàgic, un espai amb deu atraccions infantils i una carpa amb activitats.

La inauguració de la pista de gel es va posposar una setmana per problemes tècnics i es va acabar celebrant dissabte passat, enmig d’una gran expectació i amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Guillén, el president de Bulevards de Mataró, Jordi Llargués, i representants de Kinder, patrocinadors de l’espai.

La pista de gel està impulsada per Bulevards de Mataró i seguirà oberta fins al 10 de gener. L’entrada costa 6€ amb el lloguer dels patins inclòs i els comerços que col·laboren amb l’activitat tenen vals de descompte del 50 per cent. Des de l’organització van assegurar que “ja feia temps que donàvem voltes a portar la pista de gel a la ciutat” perquè tot i les activitats que cada any duem a terme, l’associació considera que “calia augmentar la proposta d’oci, sobretot després de la retirada de la fira dels ‘hippies’”