Posposada l'obertura de la pista de gel per problemes tècnics

Bulevards de Mataró treballa a contrarrellotge perquè pugui obrir-se com abans millor

  • Mireia Biel
  • Dilluns, 07 Desembre 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, pista de gel 2

Problemes tècnics amb l'empresa instal·ladora han obligat a posposar l'obertura de la pista de gel del Parc Central. Ara Bulevards de Mataró treballa per trobar una solució i, segons han confirmat en declaracions a El Tot Mataró, la pista no estarà llesta fins d'aquí a 48 hores, com a mínim. L'empresa instal·ladora "no va poder finalitzar la construcció dels dos darrers metres longitudinals de la pista que ha d'ocupar més de 700 metres quadrats", tal com explica Jordi Llargués, president de Bulevards de Mataró, que reconeix que aquest endarreriment ha provocat "que no es puguin enllestir les tanques ni emplaçar la publicitat". Ara les tasques de refredament de la pista ja han començat i es calcula que a partir de dimecres ja es podrà programar el dia d'obertura. 

Llargués lamenta els imprevistos i reconeix que "a hores d'ara ja podem dir que hem perdut tot el pont", de manera que, encara que la pista s'obri al llarg de la setmana, no serà fins al cap de setmana vinent quan "l'afluència de gent creixi". La mateixa organització ja va avisar divendres passat que la inauguració oficial prevista per dissabte quedava ajornada fins al pròxim dia 12.

Compensacions

Llargués també explicava aquest matí que es compensa tots aquells que s'apropen a la pista de gel. Així, assegura que s'estan oferint "vals amb un 50 per cent de descompte perquè puguin tornar quan la pista estigui oberta" i, a més a més, "es dóna als visitants una fitxa perquè puguin gaudir de les activitats de FiraMàgic".

L’associació Bulevards de Mataró ha aconseguit portar a la ciutat una pista de gel coberta al Parc Central i que acompanyarà les activitats d’oci ja presents en aquest espai. La iniciativa, impulsada des de Bulevards ocupa 720 metres quadrats. La pista de gel, patrocinada per Kinder, i organitzada des de Bulevards de Mataró amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, l’Associació de Comerciants del Casc Antic, Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba, obrirà de 10h a 22h i tindrà un cost de 6 euros, patins inclosos.