La campanya del caganer

Els personatges nadalencs, protagonistes

  • Redacció// Fotos: cedides
  • Divendres, 04 Desembre 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, Campanya de nadal

L’Ajuntament de Mataró presenta enguany una nova campanya de promoció de ciutat dedicada a les Festes de Nadal: “Descobreix el Nadal a Mataró”. Després de tres anys protagonitzada pels Assessors d’Il·lusions, aquest any són els mateixos personatges del Nadal els que promocionen la ciutat i les activitats que ofereix.

Així, en aquesta nova campanya promocional, Mataró es converteix en l’escenari mateix del Nadal escollit per alguns dels personatges nadalencs per comprar, menjar o gaudir. Als anuncis de premsa i a les marquesines del carrer es podrà veure el caganer comprant a la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal; els pastors Jonàs i Mataties triant el millor pollastre del mercat; els Reis d’Orient gaudint d’un bon àpat en un restaurant; els angelets buscant un bonic vestit de festa; i personatges d’Els Pastorets preparant-se per patinar a la pista de gel de l’Espai Firal del Parc Central.

Ciutat 2014/2015, Campanya de nadal 2

Ampli programa
Entre el 28 de novembre i el 10 de gener
la capital del Maresme organitza un gran ventall d’activitats per a tots els públics, que han estat recollides en una guia, de la qual se n’editaran 50.000 exemplars en paper, i també es podrà consultar en un minisite accessible a través de mataro.cat i vineamataro.cat. La publicació es repartirà bustiada a 35.000 llars i la resta estarà a disposició de tothom a les oficines d’atenció ciutadana i a l’Oficina de Turisme.
El programa recull activitats organitzades per l’Ajuntament i associacions i entitats de la ciutat i s’hi pot trobar des de tallers de la fira de pessebres, visites guiades, parcs d’atraccions infantils, activitats diverses relacionades amb el Nadal, exposicions, circ, cinema, música, balls, contes, jocs i esport fins a les representacions d’Els Pastorets i la informació referent a l’arribada dels Missatgers Reials, la recollida de cartes i la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Descobreix el Nadal a Mataró

“Descobreix el Nadal a Mataró” s’emmarca en la campanya genèrica de promoció de ciutat “Mataró, quina descoberta!” que va sortir al carrer el passat mes de juny.  La campanya de Nadal és una de les més importants per a la captació de visitants forans i per això també preveu, com a element de promoció de la ciutat, suports adreçats a turistes nacionals i internacionals que es canalitzen a través del minisite visitmataro.cat, les oficines de turisme catalanes, els hotels del Maresme Nord i l’aeroport de Girona, entre d’altres.