Segona nit de Tapes al Mercat de la Plaça de Cuba

Les tapes costaran 1, 2 o 3 euros i s’obtindran directament als paradistes

  • Redacció
  • Divendres, 27 Novembre 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, Plaça de Cuba
Després de l’èxit de la primera “Nit de Tapes” al Mercat de la Plaça de Cuba, arriba la segona edició. Ho farà aquest cap de setmana, el dissabte 28 de novembre a partir de dos quarts de vuit del vespre. Es tracta d’una nit on els venedors de les diferents parades del Mercat enlloc d’oferir els seus productes habituals de forma íntegra, ho faran en format tapes.

És una iniciativa organitzada directament per l’Associació de Venedors del Mercat de la Plaça de Cuba i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Funcionament similar

La gran acollida de públic en la primera edició durant l’estiu, va fer adonar a l’Associació del gran volum de vendes i funcionament de la iniciativa. Per aquest motiu es repeteix, de forma similar, el mateix format. D’aquesta manera, els establiments oferiran tapes a base del que ja tenen a les seves parades: peix, carn, verdura, pollastre o bacallà entre altres productes.

Com a novetat en aquesta edició s’eliminarà la barra central que se situava al centre del Mercat de la Plaça de Cuba i on es podien obtenir diferents tipologies de beguda. Enguany, els mateixos paradistes tenen l’autorització per distribuir i vendre les begudes ells mateixos a més, evidentment, de les pròpies tapes.

Sense tiquet previ

Les tapes per a aquesta “Nit de Tapes” preparada, es podran obtenir comprant-les als mateixos paradistes directament sense la necessitat de comprar abans cap tiquet. Tindran un preu d’1, 2 o 3 euros.