Mataró tindrà una pista de gel coberta al Parc Central per Nadal

Kinder serà el patrocinador principal de la iniciativa, impulsada des de Bulevards de Mataró

  • M.Gómez//M.Biel
  • Dijous, 05 Novembre 2015 10:35

Pista de gel

Mataró recupera la històrica pista de gel coberta per Nadal. L’associació Bulevards de Mataró ha aconseguit portar a la ciutat una pista de gel coberta al Parc Central que obrirà durant més d’un mes des de principis de desembre i que acompanyarà les activitats d’oci ja presents en aquest espai. La iniciativa, impulsada des de Bulevards, estarà patrocinada per l’empresa Kinder.

Una carpa a l'espai firal del Nou Parc Central de Mataró serà l’emplaçament de la pista de gel coberta que ocuparà 720 metres quadrats entre el 4 de desembre i el 10 de gener. La pista de gel, patrocinada per Kinder, i organitzada des de Bulevards de Mataró amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i el Gremi d’Hostaleria, obrirà de deu del matí a deu de la nit i tindrà un cost de 6 euros, patins inclosos. 

Inversió important de Kinder

El president de l’associació Bulevards de Mataró, Jordi Llargués, s’ha mostrat molt satisfet per l’impuls de la iniciativa, tot i que ha reconegut en declaracions a El Tot Mataró que les negociacions amb el consistori han estat llargues. Finalment, però, "l'Ajuntament ha donat l'OK" i farà una aportació de 5.000 euros extraordinària en el marc del conveni que ja té amb l'associació, sempre que la pista de gel s'obri a tota la ciutadania i altres associacions hi puguin col·laborar.

L’associació va començar a buscar ofertes a principis de 2015 i va descartar empreses com la que gestiona la pista de gel de Barcelona pels elevats costos. Finalment serà una empresa de Madrid la que muntarà la carpa del Parc Nou i el fet que Kinder en sigui el patrocinador, en farà més fàcil el finançament, especialment del consum elèctric. En aquest sentit, Llargués explica que “Kinder patrocina vuit carpes de gel a tot l’estat espanyol, dues de les quals a Catalunya, una a Mataró i l’altra a l’Hospitalet”.

Impuls a l’oci

Llargués també ha assegurat que “ja feia temps que donàvem voltes a portar la pista de gel a la ciutat” perquè tot i les activitats que cada any duem a terme, l’associació considera que “calia augmentar la proposta d’oci, sobretot després de la retirada de la fira dels ‘hippies’”. Al mateix espai s’hi seguirà celebrant FiraMàgic amb deu atraccions infantils i s’hi instal·larà la Carpa de Nadal, un espai amb animacions infantils gratuïtes.