Una mataronina guanya el tercer premi Internacional Master’s Award Make-up

La maquilladora Raquel López va competir amb professionals de 10 països

  • Marta Gómez // Foto: cedida
  • Dimecres, 28 Octubre 2015 16:40

Ciutat 2014/2015, Raquel Lopez. Premi Internacional make up

Els premis “International Master’s Award Make-up” són d’especial interès entre el sector de l’estilisme i el maquillatge. Una mataronina ha aconseguit el tercer premi atorgat pel jurat d’aquest 2015 i que s’ha lliurat a la ciutat de Munic, a Alemanya.

Raquel López, la maquilladora i estilista de la ciutat que actualment resideix a Lleó, ja havia participat en una de les edicions estatals, la “Make-up Beauty Forum Valencia”, en la qual es va proclamar vencedora, fet que li va entregar directament el passaport cap a l’esdeveniment internacional.

López va haver de plasmar a la seva model, Carla Guardia, el tema proposat per l’organització. Per aquesta ocasió la temàtica era “Els daurats anys 20”, que va haver de plasmar. Ho va fer escollint una núvia amb un vestit clar, unes sabates dels anys vint i pel maquillatge uns ulls marcadament foscos i uns llavis de color fort.

El premi reconegut significa un valor destacat al seu currículum professional i una nova porta oberta dins d’aquest sector. La mataronina va quedar en tercera posició, en segona ho va fer Eslovàquia i el primer premi va ser per a Polònia.