Obertes les inscripcions al Mataró Camina per l’Alzheimer

La caminada serà el 4 d’octubre i es fixa com a objectiu arribar als 5.000 participants

  • Redacció
  • Dilluns, 07 Setembre 2015 13:22

Ciutat 2014/2015 Caminadada malalts mentals

Aquesta setmana arrenca el període d’inscripció i venda de samarretes de la cursa solidària per la VIII Mataró Camina per l’Alzheimer que cada any organitza l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme amb l’objectiu de continuar promovent la conscienciació i sensibilització sobre aquesta malaltia degenerativa. Les inscripcions poden fer-se per Internet via transferència bancària indicant la talla, o bé al Centre de Dia Terapèutic de l’AFAM, a la botiga Intersport o bé a l’estand que l’Associació instal·larà els dissabtes 12, 19 i 26 de setembre, de 10h a 20h, a la Plaça Santa Anna de Mataró, on a més de samarretes, també es vendrà el tradicional cava solidari.

El preu de les inscripcions és de 8€ per als adults i 4€ per als menors de 12 anys i es tancarà amb l’acabament de les samarretes.


Els participants d’aquesta popular caminada no competitiva podran escollir entre dos recorreguts: un de 14,5 km i un altre de 10,5 km. Com cada any, la sortida tindrà lloc a l’ermita de Sant Simó. Com a novetat, el punt d’arribada serà el Recinte Firal del Nou Parc Central, enlloc de l’habitual Plaça Santa Anna. Amb el canvi d’emplaçament es busca guanyar en espai i amplitud per aconseguir una major integració i participació de persones.

En l'última edició s’hi van sumar més de 4.000 caminants i en aquesta VIII edició l’organització confia superar els 5.000 participants.