Una Fira de comerços, aquest dissabte a Santa Maria

Organitzada per l'Associació de Comerciants del Casc Antic

  • Redacció
  • Divendres, 26 Juny 2015 12:30

Ciutat 2014/2015, Plaça Sta. Maria

Aquest dissabte dia 27 de juny l’Associació de Comerciants del Casc Antic organitza, a la Plaça de Santa Maria, un mercat de comerciants. A la fira es vendran productes d’alimentació, roba, calçat i complements. L’acte començarà a les 17:30h i finalitzarà a les 21:00h. Tanmateix l’entitat vol donar també un toc cultural a l’esdeveniment i al llarg de la tarda es realitzarà una cercavila per bona part dels carrers del casc antic cridant a la gent a fer acte de presència a la Plaça i poder observar una ballada de Ball de Gitanes. Aquesta és la segona iniciativa de l’Associació que també prepara noves iniciatives per a les pròximes setmanes.

Els comerciants del Casc Antic de Mataró s’han unit en una nova associació. Tal com explicava la nova entitat en el seu comunicat de presentació, la decisió d’unir-se “per treballar en la dinamització del barri” s’ha pres “després de constatar que la zona més antiga de la ciutat cada dia moria més a nivell comercial”.

L’Associació de Comerciants del Casc Antic de Mataró (ACCAM) inclou, des del seu naixement, 15 comerços, amb la voluntat d’anar creixent en nombre d’associats. La nova entitat vol funcionar com una cooperativa de treball “on tots els socis puguin opinar i participar”. El comunicat fundacional fet públic fa dos mesos remarcava, a més, que l’ACCAM “no pretén cobrar quotes i prefereix buscar els recursos en les pròpies activitats que es realitzin”.