85 places d’aparcament en un solar públic a l’Eix Herrera

L’Ajuntament també implanta noves zones taronges a Mata i el pla d’en Boet

  • Redacció // Fotos: Anna Aluart
  • Dilluns, 01 Juny 2015 17:57

parking eix herrera

L’Ajuntament ha habilitat com a aparcament públic un solar de propietat municipal a l’àmbit de l’Eix Herrera, entre els carrers d’Enric Prat de la Riba, Floridablanca i José Francisco Pacheco. Els terrenys ocupen una superfície de 1.451 m². L’Ajuntament ha compactat el terra de sauló, ha fet els guals d’entrada i sortida de l’aparcament i ha instal·lat un tancat amb dues portes que hi donen accés des dels carrers de José Francisco Pacheco i de Floridablanca.

L’aparcament gratuït té una capacitat aproximada de 85 places. L’accés és fa sense regulació horària excepte els dissabtes de 6 a 15 h, quan funciona com a zona taronja i només s’hi pot estacionar durant 1 hora. D’aquesta manera s’afavoreix la rotació de vehicles amb motiu de la proximitat al mercat setmanal de L’Escorxador.

Noves zones taronges

L’Ajuntament també ha habilitat 49 noves places d’estacionament gratuït amb limitació horària (zona taronja) a la carretera de Mata i al barri del Pla d’en Boet. Els conductors poden estacionar de forma gratuïta a la zona taronja però durant un temps màxim d’1,5 hores. La limitació horària és efectiva de dilluns a dissabtes feiners, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Les places estan senyalitzades a terra amb pintura de color taronja, i la senyalització vertical també adverteix de la limitació horària i els horaris de funcionament.