Desena edició de la "Setmana d’Emprenedoria al Maresme"

Organitzada pel Consell Comarcal de l'1 al 5 de juny

  • Redacció
  • Dilluns, 01 Juny 2015 10:08

Ciutat 2014/2015, Consell Comarcal

Un semestre més, el Consell Comarcal del Maresme organitza “La Setmana d’Emprenedoria al Maresme”, de l’1 al 5 de juny. L’objectiu principal d’aquesta setmana, és el d’oferir cursos i tallers gratuïts, al llarg d’una setmana, a tots els emprenedors i emprenedores que estiguin a punt d’iniciar un nou negoci o l’hagin iniciat recentment.  Al llarg d’aquesta setmana es realitzarà diàriament tot un seguit de cursos, seminaris i tallers, que estaran en mans d’experts i professionals amb un bagatge molt interessant. També va destinat a aquells autònoms i empreses que necessitin millorar o reciclar alguna línia estratègica de la seva empresa, així com totes aquelles persones que hi tinguin un especial interès.

També qui ho desitgi podrà conèixer les instal·lacions del Maresme Centre de Negocis, espai d’allotjament empresarial, on es realitzaran tots els tallers. Aquest espai d’allotjament empresarial va ser creat fa  dos anys amb l’ objectiu de donar suport a aquelles persones que estiguin desenvolupant un projecte empresarial o que tinguin una idea de negoci. En aquest espai també s’hi ofereix assessorament gratuït per emprenedors i per empreses, atesos per tècnics del Servei d’Emprenedoria.

La Cloenda es realitzarà divendres, i es tancarà amb una jornada de Networking, que consistirà en una trobada amb emprenedors i professionals que vulguin intercanviar o interaccionar amb altres empreses per aconseguir col·laboracions i contactes interessants.