MotorTotal atrau cada cop més visitants de fora de Mataró

L’exposició, de 300 vehicles i motos, té gran èxit

  • Redacció
  • Dilluns, 04 Maig 2015 10:04

La setena edició de MotorTotal

MotorTotal ja és, amb entitat pròpia, un dels grans referents del calendari firal de Mataró. El Nou Parc Central va acollir del dijous 23 al diumenge 26 d’abril la setena edició d’aquesta fira del vehicle d’ocasió, Km 0 i nou en condicions excepcionals. MotorTotal va servir per comprovar –segons l’organització– que segueix creixent de forma constant i spostinguda la venda de vehicles semi-nous gràcies a les ajudes del Govern i al funcionament cada cop més bo d’aquest sector de mercat. La pròpia Fira n’és un exemple amb cada cop més visitants forans.

Durant quatre dies van ser presents a MotorTotal més de 30 marques punteres del sector de l’automoció amb una impressionant exposició de 300 vehicles entre cotxes i motocicletes que ocupaven més de 4.500 metres quadrats.

L’organització de la fira també destaca l’augment, edició rere edició, dels visitants d’altres comarques –Vallès Oriental i Occidental, Barcelona i àrea metropolitana i La Selva– que confirmen a Mataró com a capital referent del sector. La pròxima edició de MotorTotal se celebrarà entre els últims dies d’abril o principis de maig de l’any vinent.