El nou Centre Social Siete Partidas obre les portes

El nou equipament acull la seu de l’Associació de Veïns El Palau

  • Redacció
  • Dimarts, 17 Març 2015 00:00

equipament siete partidas

Prop de 200 persones van assistir aquest diumenge a la inauguració del nou Centre Social Siete Partidas, ubicat al carrer del mateix nom al barri del Palau i que acull l'Associació de Veïns del barri. L'acte es va iniciar amb una cercavila amb el grup de percussió Boettukada i la geganta Palaueta des de l’antiga seu de l’entitat, un local de lloguer al mateix carrer que ara es deixa d’utilitzar.

Ja davant del nou Centre Social, els Capgrossos de Mataró van fer dos pilars donant pas a la inauguració oficial de l’equipament. El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, el patró de la Fundació Iluro Albert Roy, la presidenta de l’Associació de Veïns El Palau, Aurora Gironès i, tancant els discursos, l’alcalde, Joan Mora, van fer els parlaments. Fernàndez va recordar que l’associació de veïns “dobla espais” a la nova seu, mentre que l’alcalde va dir sentir-se satisfet d’haver “contribuït a recuperar” el local per a l’ús ciutadà. Una exhibició dels diferents tallers de ball que l’entitat veïnal ofereix a l’equipament van concloure els actes d’inauguració.

El nou Centre Social Siete Partidas és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Iluro, que ha cedit l’ús d’aquest espai perquè sigui utilitzat com a equipament de ciutat. En els darrers mesos l’Ajuntament hi ha realitzat treballs d’adequació per crear una nova entrada accessible a peu pla, instal·lar un sistema d’alarma i fer una posada a punt de totes les instal·lacions. El nou equipament té una sala polivalent i dos espais més per a activitats, un d’ells habilitat com a sala d’informàtica i reunions i l’altre com a sala polivalent.
 
L’Associació de Veïns El Palau ha previst diferents activitats durant aquesta setmana, fins al 21 de març, per donar a conèixer la nova seu.