Alta ocupació hotelera amb motiu del Mobile World Congress

Els establiments registren un 80 per cent de mitjana gràcies a l’esdeveniment internacional

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 02 Març 2015 11:13

Hotel NH

Els hotels del Maresme registren una ocupació mitjana d'entre el 70 i el 80 per cent durant els quatre dies del Mobile World Congress, que ha arrencat avui a Barcelona. Segons la responsable del Gremi d'hostaleria i turisme de Mataró i el Maresme, Núria Villagrassa, els allotjaments hotelers del Maresme es troben "molt plens" durant la celebració de certàmens com el MWC o el Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló, especialment entre la capital catalana i Calella.

El Mobile World Congress més multitudinari ha obert portes aquest dilluns i espera rebre 90.000 assistents de 201 països i 2.000 empreses expositores –un centenar de catalanes–, que fins dijous convertiran el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona en el centre mundial de la indústria de la telefonia mòbil. Aquest dilluns hi haurà dues de les conferències més esperades: el responsable d'Android a Google, Sundar Pichai, i el fundador de Facebook, Marc Zuckerberg, que repeteix presència al congrés.

L'expectació per l'esdeveniment és tan gran que diverses companyies, com Samsung, Huawei o HTC, s'han avançat a la inauguració oficial del MWC i van presentar les novetats diumenge.