Torna el Flowshop Presó d’UBM

Aquest diumenge dia 1, a partir de les 10 del matí

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 27 Febrer 2015 00:00

Ciutat 2014/2015 Flow shop

Gràcies a l’èxit de l’edició de febrer,  aquest diumenge torna el Flowshop Presó, l’espai a l’aire lliure on els establiments venen a preus de delicte. Aquesta nova activitat organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró repeteix en format i lloc per la bona acollida que va tenir en la seva primera edició, el mes de febrer. Consisteix en la venda de productes dels establiments de la ciutat en un format diferent, al Pati del Cafè Nou, antiga presó, el matí de diumenge.

La Unió de Botiguers de Mataró, repeteix format i torna a apostar per aquest nom anglès de Flow Shop. Es tracta d’un espai urbà a l’aire lliure, però molt acollidor que es transforma per donar lloc a un mercat a l’aire lliure.
 
El Pati del Cafè Nou, a la cantonada entre la Muralla de la Presó i La Riera, és l’espai on els comerços de Mataró, entre les 10:00h i les 14:00h del diumenge 1 de març venguin els seus productes de moda, complements, menjar, serveis... a preus de delicte. D’aquí que es promocioni amb la foto d’un presidiari.
 
A l’espai diàfan del Pati del Cafè Nou, més de vint-i-cinc establiments de la ciutat hi tindran un espai on podran muntar la seva exposició i es podran trobar productes de moda femenina, masculina, articles de regal, complements de moda, roba per a la llar, joguines, serveis i alimentació, entre d’altres. Els comerços participants pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró.