Katy Perry s’abraça amb un fan de Mataró en el seu concert a Barcelona

El jove Oriol Buscà fa de traductor de la cantant davant 12.000 persones

  • Redacció
  • Dijous, 19 Febrer 2015 12:26

Katy Perry Selfie

Katy Perry va visitar Barcelona a principis d’aquesta setmana per oferir un concert i es va acabar emportant una abraçada “mataronina”. La cantant va fer pujar a l’escenari un dels espectadors del concert perquè l’ajudés a traduir la seva alegria per visitar la capital catalana. L’escollit va ser el mataroní Oriol Buscà.

Buscà ha explicat a diferents mitjans la seva experiència. Així, ell i un parell d’amics més estaven situats al peu de l’escenari pel qual es movia Perry. Quan la cantant va preguntar com es deia la paraula ‘selfie’ en català, Buscà va veure la seva oportunitat fent visible el cartell que ell i els seus amics havien preparat, precisament, amb aquesta paraula.
Un cop a l’escenari, Perry va demanar al noi que traduís les seves paraules al català. A més, quan ella li va preguntar d’on era, el noi li va fer dir el nom de la seva ciutat: Mataró.

12.000 espectadors

La cantant americana visitava la ciutat en l’única data a tot l’estat espanyol de la seva gira Prismatic World Tour dies després de la seva actuació a la pausa de la SuperBowl, l’esdeveniment esportiu més important dels Estats Units. Al concert de Barcelona hi havia uns 12.000 espectadors.