Diumenge de compres a preus de delicte

El Pati del Cafè Nou acull la Flow­shop Presó, per poder comprar a preus baratíssims

  • Redacció
  • Divendres, 30 Gener 2015 09:58

Flowshop Preso

Poder comprar en un context i un format diferent. Això és el Flow­shop Presó que ha organitzat Unió de Botiguers aquest diumenge. El Flowshop és un espai urbà a l’aire lliure, però molt acollidor, que es transforma per a aquesta jornada, per donar cabuda a l’activitat. El Pati del Cafè serà l’espai escollit perquè comerços de Mataró, entre les 10:00h i les 14:00h del diumenge 1 de febrer  venguin els seus productes de moda, complements, menjar, serveis... a preus de delicte. D’aquí el nom. Escandalosament barats.

A l’espai diàfan del Pati del Cafè Nou, mes de vint-i-cinc establiments de la ciutat hi tindran un espai on podran muntar la seva exposició i es podran trobar productes de moda femenina, masculina, articles de regal, complements de moda, roba per a la llar, joguines, serveis i alimentació, entre d’altres. Els comerços participants pertanyen a qualsevol àmbit comercial de Mataró.
 
El diumenge 1 de febrer tothom està convidat a gaudir d’un matí de compres en un format diferent aprofitant els bons preus que ens promet aquest nou format, que forma part de les iniciatives d’UB per fomentar formats diferents de compres. Així, l’entitat que ja organitza la FirOcasió Mataró, la Fira de Dibuix i Pintura, el Museu Obert, el Saló Boda Mataró Maresme-celebracions & esdeveniments i el Mataró Vila Shop, entre altres iniciatives de caràcter comercial, s’està posicionant com una de les associacions de comerciants més actives i amb més iniciativa del territori. Pensant en els comerços i en la butxaca dels mataronins.