Ja tenim finalistes. Comença la votació final per ser Mataroní de l’Any 2014

El premi s'entregarà en una gala oberta a tothom el pròxim dilluns 9 de febrer

  • Redacció
  • Dijous, 29 Gener 2015 11:15

Mataroní de l'Any, finalistes mataronins 2014

Pedro Barroso, Montse Chiva i Lara Sànchez. Aquesta és la terna que apareix en portada d’aquesta revista i són els tres noms que després de setmanes de votació acumulada passen a la final del Mataroní de l’Any 2014.


Finalment el monitor de la Piscina Municipal Pere Llerena no ha pogut accedir a la votació final, a partir d’avui, per la que tots els vots acumulats fins ara no tenen cap validesa sinó que els marcadors es posen a zero. Tres aspirants, doncs, amb les mateixes possibilitats d’endur-se el guardó. Se sortirà de dubtes el dilluns 9 de febrer al Casal l’Aliança, en l’acte de lliurament del guardó, obert a tothom.

Comencen 10 dies de votacions, fins a les 24h del diumenge 8 de febrer. 10 dies durant els quals la fidelitat dels lectors al seu favorit serà la clau per catapultar les possibilitats de victòria. Es pot votar un cop per persona i dia per web, Facebook i presencialment a les oficines del Tot. També es pot votar per SMS.

Barroso, Chiva i Sànchez són les tres opcions, les tres persones, les tres trajectòries que passen de nou a votació per part dels mataronins. Qui ha de ser el Mataroní –o la Mataronina– de l’any 2014?
Exactament qui decideixin els mataronins.

Mataroní de l'Any, barroso

Pedro Barroso
És una de les persones sense les quals és impossible entendre el barri de Cerdanyola, les seves festes, les seves entitats i les seves lluites. Molt conegut i sempre implicat amb la gent que coneix. Aquesta popularitat li ha obert les portes de la gran final. El poder de Cerdanyola el farà guanyador?
________________
ENVIA: MATARONÍ barroso

Mataroní de l'Any, Montse Chiva

Montse Chiva
És l’ànima de l’entitat Maresme Oncològic, sempre pro-activa en la lluita i conscienciació en contra del càncer, organitzant diferents actes al llarg de l’any i donant suport i assistència a malalts i familiars. Una lacra com aquesta confereix a la seva candidatura el caràcter de reconeixement a l’entitat.
________________
ENVIA: MATARONÍ chiva

Mataroní de l'Any, lara sanchez

Lara Sànchez
Els dibuixos atrevits d’aquesta ninotaire tenen cada vegada més adeptes entre els mataronins. Dibuixant vocacional, ha sabut consolidar un estil propi molt marcat, a mig camí de la caricatura i l’humor. Una manera de fer pròpia que li pot permetre cantar victòria.
________________
ENVIA: MATARONÍ sanchez

Quatre sistemes per votar el Mataroní de l’any 2014

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat, al número 25024. Servei prestat per QTEL, SL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. 902044010 PVP/SMS 1,45eur imp. inc.

B. Web
Un cop per persona i per dia es pot votar el candidat a Mataroní de l’Any a través de la web: mataronidelany.cat.

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les quals es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)

D. Facebook
Un cop per persona i dia es pot votar el candidat preferit a través de Facebook amb l’aplicació de vot específica que trobareu al nostre perfil de Facebook.
facebook.com/mataronidelany