Mataroní de l'Any: 4 noms per 3 llocs finals

Salten Miquel Aliberas i Julio Rondón

  • Redacció
  • Dijous, 22 Gener 2015 11:05

Mataroní de l'Any, mataroni de l'any

Quatre noms per tres llocs finals. La cursa per ser Mataroní de l’Any 2014 s’estreny i després d’aquesta setmana ni Miquel Aliberas ni Julio Rondón mantenen les seves possibilitats de passar a la final. El momeroter més conegut i una de les persones més estimades de Rocafonda no han pogut sentir el ritme d’un quartet que es disputarà l’accés a la final a 3. Pedro Barroso, Montse Chiva, Pere Llerena i Lara Sànchez són quatre noms dels quals un no tindrà el salconduit cap a la final a 3. 2.866 vots s’han acumulat fins al moment en aquest sistema de votació entre els 10 candidats que van iniciar la sana competició entre ells.

La portada del pròxim Tot Mataró ja portarà el nom dels tres possibles guanyadors del certamen, que amb els marcadors a zero començaran una votació final definitiva. No només el guanyador, sinó també els altres dos finalistes i la resta de candidats seran homenatjats en l’acte de lliurament previst pel dilluns dia 9 de febrer.

Ara és el torn d’apurar el termini i votar regularment, i pels quatre sistemes establerts, al favorit entre el quartet que queda en competició.

Quins 3 seran finalistes?

Mataroní de l'Any, barrosoPedro Barroso
Una de les persones sense les quals és impossible entendre el barri de Cerdanyola, les seves festes, les seves entitats i les seves lluites. Molt conegut i sempre implicat, està a les portes de la final.
________________
ENVIA: MATARONÍ barroso

Mataroní de l'Any, Montse Chiva
Montse Chiva
És l’ànima de l’entitat Maresme Oncològic, sempre pro-activa en la lluita i conscienciació en contra del càncer organitzant diferents actes al llarg de l’any i donant suport i assistència.
________________
ENVIA: MATARONÍ chiva

Mataroní de l'Any, lara sanchezLara Sànchez
La ninotaire mataronina ha consolidat un estil propi amb cada cop més seguidors. Fa un dibuixos detallistes i humorístics, amb tocs caricaturescos.
________________
ENVIA: MATARONÍ sanchez

Mataroní de l'Any, Pere LlerenaPere Llerena
En “Pere de la piscina” és tota una institució a la Piscina Municipal on ha estat monitor i des d’on ha ensenyat a nedar a generacions senceres de mataronins.
________________
ENVIA: MATARONÍ llerena

Quatre sistemes per votar el Mataroní de l’any 2014

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat, al número 25024. Servei prestat per QTEL, SL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. 902044010 PVP/SMS 1,45eur imp. inc.

B. Web
Un cop per persona i per dia es pot votar el candidat a Mataroní de l’Any a través de la web mataronidelany.cat, que serà la que informarà dels candidats eliminats i els que superin les setmanes de votació.

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les quals es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)

D. Facebook
Un cop per persona i dia es pot votar el candidat preferit a través de Facebook amb l’aplicació de vot específica que trobareu al nostre perfil de Facebook.
facebook.com/mataronidelany