Martínez i Vilà “cauen” de la cursa al Mataroní ’14

Sols queden sis candidats amb opcions per passar a la final a 3

  • Redacció
  • Dijous, 15 Gener 2015 13:55

Martínez i Vilà, eliminats

Segona setmana de la votació acumulada entre els candidats a Mataroní de l’Any 2014 amb “víctimes” –sigui dit amb totes les cometes del món– que es queden pel camí. Si la setmana passada queien Sara Espígul i Josep Maria De Ramon, aquesta són Núria Martínez i Antoni Vilà que reben menys suport popular que la resta de candidats, entre els quals la competència va en augment. Queden sis candidats que es disputaran les properes dues setmanes arribar a la final a 3.

Cal recordar que el sistema de vot del certamen premia la regularitat i el votar un cop per dia i de forma insistent. La setmana que ve cauran dos candidats més de la cursa i en quedaran sols quatre per a tres llocs. Fins al passat dimecres s’han acumulat fins a 2.286 vots per escollir el Mataroní de l’Any 2014.

Entra i vota via web a mataronidelany.cat

Es dóna la circumstància que tant Núria Martínez com Antoni Vilà eren els únics candidats del certamen d’enguany que ja ho havien estat en edicions anteriors. Ni la millor esportista dels darrers temps a la ciutat ni el president de Càritas, però, poden seguir aspirant al guardó.