L’equip olímpic de vela de Brasil entrenarà a Mataró

Aprofitaran les instal·lacions de la dàrsena per a superiots

  • Redacció
  • Dimecres, 14 Gener 2015 12:29

Mataró Marina Barcelona serà la base europea de l'equip olímpic de vela del Brasil

La dàrsena per a superiots Mataró Marina Barcelona serà la base europea de l’equip olímpic de vela del Brasil. Varador 2000 ha arribat a un acord amb la Confederação Brasileira de Vela perquè aquest equip pugui entrenar, posar a punt la flota i preparar adequadament els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 en un entorn còmode, amb una infraestructura de primer nivell i ben comunicat.

Mataró Marina Barcelona ha habilitat un espai cobert desmuntable de 700 m2 i una esplanada exterior de 300 m2 perquè regatistes, entrenadors i personal de manteniment de l’equip olímpic brasiler puguin treballar i entrenar amb total comoditat, discreció i privacitat i sense interferir en l’activitat normal de la marina. La Confederação Brasileira de Vela ja ha desplaçat fins a les instal·lacions de Mataró Marina Barcelona una part important del material de competició que utilitzaran els esportistes del seu equip olímpic per entrenar en aigües del Maresme.

Objectiu complert
El foment de la vela i de la nàutica esportiva és un dels aspectes més destacats del projecte d’explotació de la base per a grans eslores Mataró Marina Barcelona.