Figuera Major reparteix uns 2 milions d’euros d’un cinquè premi de Nadal

100 dels dècims afortunats els va vendre la Perruqueria Dakota

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 23 Desembre 2014 16:54

Loteria guanyadors

L’Administració número 12 de Mataró, situada al carrer Figuera Major de la ciutat, va repartir dilluns uns 2 milions d’euros amb un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 67.924. En total, s’hi van vendre 35 sèries a través de la finestreta i en quatre establiments de la zona. Gran part del premi ha anat a parar a les treballadores i les clientes de la Perruqueria Dakota, on s’havien venut un centenar de dècims. Les afortunades asseguraven en saber que eren premiades que “taparan forats” i que “faran els millors regals i els millors sopars de Nadal”. És la primera vegada que aquesta administració de Mataró reparteix un premi important, segons va explicar el seu propietari, en Josep Jufré.

La Perruqueria Dakota estava tancada perquè els dilluns és el seu dia festiu. Les dues propietàries, la Sonia Mercado i la Maria Jesús Pinto, van haver d’anar a obrir les portes cap al migdia perquè la gent hi havia anat de forma espontània a celebrar el premi de la Rifa de Nadal. Davant del local s’hi van poder veure abraçades, salts d’alegria i brindis amb cava fets amb gots de plàstic.

Cent dècims venuts

La Perruqueria havia venut un centenar de dècims del número 67.924. Cada any compren diverses sèries a l’Administració número 12 de Mataró, i aquest any la sort ha estat al seu costat. “Ara tocar gaudir del premi amb cap”,va assegurar la Sònia Mercado. L’Eva Aguilar, una clienta afortunada, va dir que “està molt contenta i que farà els millors regals i els millors sopars de Nadal”. El premi es va repartir entre aquesta perruqueria i tres negocis més de la zona i d’altres barris de la ciutat. Es tracta d’un número abonat en aquesta administració, que hi juga sempre.