Neuromàrqueting per demostrar les emocions en pilotar un cotxe

El concessionari Pruna Motor i Bitlonia han realitzat l'experiment amb el nou MINI 5 Portes

  • Redacció
  • Dilluns, 15 Desembre 2014 10:49

Pruna Motors+ vitlonia  Neuromarqueting

La neurociència demostra que els conductors del nou MINI 5 Portes senten a la carretera les mateixes emocions trepidants que els pilots de karts. Un experiment de neuromàrqueting impulsat per Pruna Motor, concessionari MINI de Granollers i Mataró, ha permès demostrar que les reaccions al cervell dels conductors que s’han posat al volant del nou model de MINI són idèntiques, per la seva intensitat, a les que provoca portar un kart.

L’experiment ha consistit a recollir i comparar les dades de l’activitat cerebral d’un grup de voluntaris als quals s’ha convidat a provar un Mini 5 Portes després d’haver fet, prèviament, unes voltes pel circuit de karts. Per recollir aquestes dades, els conductors s’han posat un casc EEG d’elèctrodes que ha llegit la seva activitat cerebral en el moment en què han baixat del kart, quan han destapat el MINI davant seu i durant l’estona en què l’han pogut posar a prova conduint-lo en el mateix circuit.

Neuromàrqueting

Bitlonia s’ha encarregat de planificar i coordinar aquest experiment que uneix la neurociència amb el màrqueting. Aquesta disciplina, el neuromàrqueting, busca demostrar amb dades empíriques les reaccions que els consumidors registren al cervell davant d’un producte.