Marató de Donació de Sang al Foment

L’objectiu de la jornada és arribar a les 400 donacions

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dilluns, 15 Desembre 2014 00:00

Ciutat 2014/2015 Donacio de sang

Demà dimarts 16 de desembre durant tot el dia, de 10 a 22 h, se celebra al Foment Mataroní una nova edició de la Marató de Donació de Sang a Mataró. La campanya, com sempre organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Mataró, l’Associació de Donants de Sang del Maresme, la Creu Roja Mataró i el Foment Mataroní.

L’objectiu de la campanya de donació, que enguany porta per lema: “Jo també vull tenir salut!”, torna a ser el de superar la xifra de les 400 donacions de sang, i així assolir el rècord de participació en un sol dia a Mataró, posicionant la ciutat entre els municipis més participatius de tot Catalunya. En la marató de l’any passat, es va aconseguir la participació de 370 persones.

La marató de Mataró vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Així, per exemple, durant tot el dia hi haurà degustació de fruita fresca cedida per la Fundació Ametller. A més, tots els donants rebran una entrada gratuïta per utilitzar les instal·lacions d’Eurofitness El Sorrall i un refrigeri especial.