Comença la votació del Mataroní de l’Any 2014

Comença el període de votació que culminarà el 9 de febrer amb l’acte de lliurement

  • Redacció
  • Divendres, 12 Desembre 2014 00:00

Ciutat 2014/2015 Mataroni 013

A la portada d’aquest Tot Mataró hi han trobat 10 rostres que pertanyen a 10 persones. 10 cares que potser els sonen i potser no. 10 perfils proposats per endur-se el premi ‘Mataroní de l’Any 2014’. 10 candidatures a succeir els Manté, Ciller, Pare Joan, Salicrú i Herrera.

Miquel Aliberas, Pedro Barroso, Montse Chiva, Sara Espígul, Pere Llerena, Josep Maria De Ramon, Núria Martínez, Julio Rondón, Lara Sànchez i Antoni Vilà. Anotin aquesta relació, mirin de conèixer els candidats que menys els sonin i ja està, ja poden començar a votar. Aquests són els 10 noms que es disputen a partir d’aquesta setmana l’honor de ser escollit pels seus mateixos conciutadans com a ‘Mataroní de l’Any 2014’. 

Aquests són els noms escollits pels col·laboradors del Tot Mataró entre la relació proposada pels lectors. Els ha proposat la gent i ara torna a ser la gent la que ha d’escollir qui és el guanyador. Tret de sortida, doncs, a una cursa que culminarà el pròxim 9 de febrer amb un acte de lliurament al Casal l’Aliança.


La clau del certamen ‘Mataroní de l’any’ és la seva legitimació popular. És per això que el mecanisme de vot està pensat per possibilitar la màxima participació possible. És important que els partidaris de cadascun dels 10 candidats siguin fidels i regulars. Es pot votar una vegada per persona i dia a través de la web mataronidelany.cat i també presencialment a les oficines del Tot. Per SMS, en canvi, es pot votar tantes vegades com es vulgui.

Com en les anteriors edicions del certamen, votar té premi. Entre els votants per SMS se sortejarà un ipad, mentre que entre tots els votants pels tres sistemes hi haurà una estada a l’Hotel Spa La Central de Maçanet de Cabrenys i un menú degustació al Bocca Restaurant. Més al·licients per participar de l’elecció popular compartida del personatge més destacat d’aquest any que està a tres setmanes d’acabar-se.
Dels 10 candidats a ser Mataroní de l’Any 2014 que trobareu ressenyats a la següent pàgina només un havia estat candidat en alguna de les cinc edicions precedents. El certamen, altre cop, posa el focus sobre àmbits com l’esport, els barris, la cultura  o les entitats i dóna protagonisme a perfils coneguts per la ciutadania, que ara té l’oportunitat de premiar-los amb aquest guardó.

Com es pot votar

A. SMS
Es pot votar el Mataroní de l’any a través del telèfon mòbil escrivint un missatge de text SMS amb la paraula MATARONI, un espai, i el nom del candidat, al número 25024. Servei prestat per QTEL, SL Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. 902044010 PVP/SMS 1,45€ imp. inc.
25024

B. Web
Un cop per persona i per dia es podrà votar el candidat a Mataroní de l’Any a través de la web mataronidelany.cat, que serà la que informarà dels candidats eliminats i els que superin les setmanes de votació.
www.mataronidelany.cat

C. Oficina
L’oficina del Tot Mataró i Maresme, al Carrer d’en Xammar número 11, disposa de butlletes en les quals es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. (Vot presencial)
C/ d’en Xammar, 11. Mataró

Candidats a "Mataroní de l'Any 2014"

Com en totes les edicions precedents, les propostes dels lectors del Tot Mataró han dibuixat un mosaic de candidatures de sectors ben diferents. Hi trobem esportistes com Núria Martínez, actrius com Sara Espígul, artistes com Lara Sànchez, activistes veïnals com Pedro Barroso o Julio Rondón, un referent del tercer sector, com Antoni Vilà o gent relacionada amb la vida social a les entitats com Pere Llerena, Josep Maria De Ramon, Montse Chiva o Miquel Aliberas.

Els candidats d’aquest 2014 s’acosten a la ciutadania i tenen un marcat accent social. És un dels objectius d’aquest certamen, acostar les trajectòries i exemples de barris o entitats a tota la ciutadania i oferir la possibilitat a tota la ciutat de reconèixer la tasca amb un premi com aquest.

Mataroní de l'Any, aliberas Miquel Aliberas
Membre de la Comissió de Les Santes des de la seva creació i momeroter des del primer dia a més de col·laborar amb entitats i festes de la ciutat.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ aliberas

Mataroní de l'Any, barroso Pedro Barroso
Una de les persones sense les quals és impossible entendre el barri de Cerdanyola, les seves festes, les seves entitats i les seves lluites.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ barroso

Mataroní de l'Any, Chiva Montse Chiva
És l’ànima de l’entitat Maresme Oncològic, sempre pro-activa en la lluita i conscienciació en contra del càncer organitzant diferents actes al llarg de l’any.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ chiva

Mataroní de l'Any, sara Espigol Sara Espígul
Després d’anys acumulant protagonisme com a actriu emergent al teatre i el cinema, ha fet el salt al gran públic protagonitzant la sèrie ‘El Crac’ a TV3
______________________________
ENVIA: MATARONÍ ESPIGUL

Mataroní de l'Any, Llerena Pere Llerena
En “Pere de la piscina” és el monitor de natació amb més anys de carrera a sobre i una institució a la Piscina Municipal on ha ensenyat a nedar a generacions senceres.
______________________________
ENVIA: MATARO llerena

Mataroní de l'Any, De RamonJosep Maria De Ramon
Membre de la Sala Cabanyes on ha fet d’actor i director, també és membre dels Equips de Suport i està involucrat en festes com Les Santes o el Carnestoltes.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ de ramon

Mataroní de l'Any, nuria martinez Núria Martínez
La jugadora de bàsquet ja va ser finalista a la primera edició del Mataroní de l’Any i aquest 2014 ho torna a ser gràcies a la plata amb gust d’or del Mundial.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ martínez

Mataroní de l'Any, rondonJulio Rondón
Tot un referent de Rocafonda, on és un dels veïns amb més coneixement del barri i impulsor del programa ‘Rocafondeños por el mundo’.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ rondon

Mataroní de l'Any, lara sanchez Lara Sànchez
La ninotaire mataronina ha consolidat un estil propi amb cada cop més seguidors. Fa un dibuixos detallistes i humorístics. Ha fet el torró d’autor 2014.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ sanchez

Mataroní de l'Any, antoni vila Antoni Vilà
És el President de Càritas Interparroquial, entitat més necessària que mai en els actuals moments, que ajuda a centenars de mataronins.
______________________________
ENVIA: MATARONÍ vila