Diego Herrera busca substitut: Qui pot ser Mataroní de l’Any 2014 ?

Ja es poden fer totes les propostes de candidats a través de la web: www.mataronidelany.cat

  • Redacció
  • Divendres, 28 Novembre 2014 11:14

Mataroní de l'Any, mataroni 2013

Qui es mereix ser considerat el personatge més destacat dels darrers mesos a la ciutat? Qui pot ser Mataroní de l’Any del 2014?


Entrant al darrer mes de l’any toca tornar a iniciar la cursa per escollir el guanyador d’un certamen que el Tot Mataró i Maresme organitza ja per sisè any consecutiu. La llista de guanyadors d’aquest certamen d’elecció popular l’integren Pep Manté, Joan Antoni Ciller, el pare Joan Herrero, Ramon Salicrú i Diego Herrera. Ara és qüestió de buscar el successor d’aquests noms. Qui ha fet mèrits aquest 2014 per rebre aquest reconeixement?

Proposar un candidat a Mataroní de l’Any és ara el repte que es proposa a totes les lectores i lectors d’aquesta revista. Passar revàlida, començar a fer balanç d’aquest any en l’àmbit de Mataró servirà per proposar candidats. Des de divendres 28 de novembre fins al 8 de desembre es poden proposar tants noms com es vulgui a través de la pàgina www.mataronidelany.cat i posteriorment es faran públics els candidats que es disputaran, per mitjà del vot popular, guanyar el guardó.

La legitimitat popular és el gran valor del ‘Mataroní de l’Any’. Són els mateixos mataronins els que proposen els candidats i candidates, i després els que voten i seleccionen entre aquests. Ara és moment de proposar al veí, a l’amic, a l’ídol, al referent, al conegut, al famós o a la persona anònima que ho mereix. Qui ho pot ser?

Mataroní de l'Any, calendari-mataroni de l'any

           MATARONINS D'EDICIONS ANTERIORS

Mataroní de l'Any, pep manté 2009

Mataroní de l'Any, j.a. ciller 2010

Mataroní de l'Any, pare joan 2011

Mataroní de l'Any, ramon salicru 2012

Mataroní de l'Any, diego herrera 2013