Aquest diumenge, Mostra d’Entitats al Parc del Palau

Amb la participació de 22 entitats

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 14 Novembre 2014 11:49

Cultura 204/2015, mostra entitats palau

El Parc del Palau acollirà el pròxim diumenge 16 de novembre la IV Mostra d’entitats de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador. En aquesta edició hi participen 22 entitats. La Mostra és una iniciativa de la Taula d’entitats d’aquests tres barris i té per objectiu ser un espai de trobada i coneixement del teixit associatiu del territori per enfortir-ne la cohesió social. Aquesta edició comptarà amb la participació d’entitats educatives, veïnals i culturals que treballen en els barris.
 
Les activitats del dia començaran a les 9.45 h amb una cercavila i una gegantada per diferents carrers dels barris que acabarà al Parc del Palau. La jornada finalitzarà passades les 14 h amb una paella popular, un dinar conjunt de totes les entitats participants. A les 11 tindrà lloc la inauguració oficial de la mostra.
 
Al llarg del matí se succeiran exhibicions, tallers i activitats diverses per a tots els públics, com intercanvi de llibres, taller de màscares, henna, garlandes, manualitats amb material reciclat, jocs d’experimentació per a nens de 0 a 3 anys, biblioteca a l’aire lliure, joc de memory i mots encreuats o contacontes, entre d’altres. A més de les activitats programades, al Parc del Palau s’hi podran trobar estands informatius de les entitats participants.