Òmnium Mataró atorga la Distinció 2014 al periodista Manuel Cuyàs

Per la seva trajectòria personal, cultural i de projecció de la ciutat

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Dimarts, 08 Juliol 2014 00:00

Ciutat 2013, manel cuyàs

Òmnium Mataró ha decidit atorgar la Distinció Òmnium 2014 al periodista mataroní Manuel Cuyàs i Gibert, nascut l’any 1952. L’entitat atorga aquesta distinció anualment a una persona o entitat que hagi contribuït significativament a la defensa de la llengua, la cultura o del país. Enguany, la Junta de l’entitat ha decidit que Cuyàs rebés aquesta Distinció i ho fes per la seva trajectòria personal, cultural i de projecció de la ciutat.

Projector de Mataró

L’entitat explica en una nota que “des dels seus inicis, els escrits del periodista han projectat Mataró i la seva gent i han sigut una bona mostra de la defensa de la cultura i la llengua del nostre país”. “A més, amb la seva feina de periodista però també com a directiu d’El Punt primer i del Punt Avui posteriorment ha ajudat a consolidar la premsa diària en català”, afegeixen.

Manuel Cuyàs, que ha publicat enguany ‘El nét del pirata’ (Proa), llibre de memòries en el qual evoca la història de la seva família i el món que l’ha envoltat, rebrà el reconeixement el proper dimecres dia 9  en un acte amb actuacions musicals i s’aprofitarà per acomiadar el curs de l’entitat.