Campanya de seguretat per al cobrament de les pensions extraordinàries

Els Mossos recomanen no retirar grans quantitats en efectiu i anar acompanyats al banc

  • Redacció
  • Dijous, 19 Juny 2014 12:55

mossos esquadre

Els Mossos d’Esquadra han engegat una campanya preventiva i informativa dirigida directament a la gent gran i en previsió del cobrament de les pagues extraordinàries de les seves pensions. En aquest sentit està previst realitzar un dispositiu per tal de reduir els possibles incidents relacionats amb el cobrament d’aquestes pensions.

La policia ha elaborat material divers, un tríptic i quatre cartells informatius que recorden les principals recomanacions per evitar ser víctima d’un delicte i demana la col·laboració, per fer difusió d’aquesta informació, a casals de gent gran, geriàtrics, centres sanitaris, entitats bancàries, l’associació de familiars de malalts d´Alzheimer del Maresme, i d'altres entitats. Com a novetat, enguany també es difondrà aquest material a les esglésies.

Recomanacions concretes
Alguns dels consells de seguretat que els Mossos donen a la gent gran és el d’evitar retirar del banc quantitats de diners en efectiu i, si es fa, buscar algú de confiança que acompanyi la gent gran, així com guardar els diners en un lloc segur. Ja de retorn a casa, la Policia demana parar atenció a si hi ha persones desconegudes, estar alerta al carrer i vigilar al portal i a l’ascensor.