Unes 300 persones en contra del maltracte animal

Arran del cas del gos maltractat a la ciutat demanen l'enduriment de la llei

  • Redacció
  • Dimarts, 17 Juny 2014 10:52

Manifestació Maltracte animal

Dissabte va tenir lloc a Mataró la primera manifestació contra el maltracte animal, que va congregar, segons els organitzadors, al voltant de 300 persones baixant per La Riera.
El motiu de la manifestació va ser la reclamació popular d’aconseguir signatures per endurir la llei contra qualsevol maltracte animal després que l'autor de la recent mutilació a un Pitbull fos amonestat amb una quantitat econòmica que, des de l'organització de la manifestació, es va veure com insuficient.

La marxa, que es va convocar arran del cas del gos mutilat i la notícia de la multa, va comptar amb la presència de membres del Partit Animalista PACMA, l’SPAM de Mataró i altres protectores d'animals que van marxar junts per la Riera fins a arribar a la plaça Santa Anna on els membres de l’organització van llegir un manifest.

Manifestació Maltracte animal2

Els organitzadors valoren positivament la marxa i asseguren en un comunicat que pensen ja en noves accions per seguir lluitant contra el maltractament animal com crear una Associació Contra el Maltracte Animal a Mataró.