Juny Associatiu dedicat a la cooperació

La d'enguany és la seva 3a edició

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 13 Juny 2014 00:00

Ciutat 2013, juny associatiu

El Juny Associatiu arriba aquest any a la tercera edició i reflexiona en aquesta ocasió al voltant del valor de la cooperació. Amb més de 15 actes programats, el Juny Associatiu s’estén del 7 de juny al 6 de juliol i inclou també la Nit de la Solidaritat, que tindrà lloc el 27 de juny, i la celebració de la V Mostra d’Entitats de Voluntariat que es farà el 28 de juny a la plaça de Santa Anna. La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament, a través del Servei de Projectes Transversals, Participació i Ciutadania, juntament amb diferents entitats del municipi i el Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència. També compta amb la col·laboració de la Fundació Iluro, la Diputació de Barcelona, i moltes d’altres entitats i organitzacions que, d’una manera o altra, han aportat coneixements i recursos en la programació del Juny Associatiu.
 
El programa del Juny Associatiu 2014 inclou 17 activitats diferents com teatre, xerrades, presentació d’un llibret, presentació de projectes cooperatius i una marxa solidària, entre d’altres, a més de la Nit de la Solidaritat i la V Mostra d’Entitats de Voluntariat. I com a complement es pot participar al concurs fotogràfic a Instagram del projecte “Mataró, ciutat de valors” sota el hashtag #cooperacio.
 
La Nit de la Solidaritat se celebrarà el divendres 27 de juny a les 19.30 h a la Sala d’actes de la Fundació Iluro. El convidat d’enguany serà el director d’Oxfam Intermón a Catalunya, Francesc Mateu.