Nova aplicació per mesurar la confiança en comerços electrònics

L'aplicació es diu Trustivity” i permet detectar els clients reals de les botigues amb opinions “totalment certificades” sobre productes o serveis

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 05 Maig 2014 10:01

Ciutat 2013, nova aplicacio trustivity

Uns emprenedors de Mataró han creat l’aplicació “Trustivity” per mesurar els nivells de confiança en els comerços electrònics. El nou sistema permet detectar els clients reals de les botigues i preguntar-los sobre el producte o servei adquirit. Els creadors asseguren que d’aquesta manera les opinions i valoracions que apareixen als llocs web són “totalment certificades”, a diferència d’altres aplicacions que no disposen d’aquest filtratge. A través d’uns “widgets”, els navegants poden veure els nivells de confiança en els productes. Els emprenedors assenyalen que els clients guanyen “tranquil·litat” i que els comerços augmenten les vendes.

“Les opinions influeixen molt en el procés de compra on line; però és difícil saber qui hi ha darrere de cada opinió en el món d’Internet”, explica el gerent de “Trustivity”, Gerard Cuenca, que afegeix que la nova aplicació resol aquesta mancança i ofereix valoracions “certificades”. Els clients reals responen un formulari i valoren l’experiència de la compra “on line”. En cas d’una valoració baixa, el comerç té l’opció de posar-se en contacte amb el client per saber què ha passat.

Les valoracions es publiquen a través de “widgets” a les pàgines web dels comerços, al costat dels productes o serveis que s’hi ofereixen. Segons un estudi, un comerç electrònic que va contractar l’aplicació “Trustivity” va augmentar fins a un 47% les vendes. “Els clients guanyen tranquil·litat i els comerços augmenten les vendes”.